«Τα παραδοσιακά μέσα μεταδίδουν μηνύματα. Τα ιστολόγια προκαλούν συζητήσεις»

Αποτέλεσμα εικόνας για blogs

Τα ιστολόγια είναι η προσωπική ηλεκτρονική φωνή  κάθε χρήστη, την οποία χρησιμοποιεί με το δικό του τρόπο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη πραγματική ζωή.  Είναι μια προσωπική σελίδα που ο καθένας μπορεί να αναλύει, να σχολιάζει, να δίνει πληροφορίες, να αναζητά πράγματα που τον ενδιαφέρουν.. Αυτός που διαβάζει τις αναρτήσεις μας, τον ενδιαφέρουν και νιώθει την ανάγκη να συμμετέχει, προσθέτοντας το δικό του σχόλιο στις δικές μας σκέψεις. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε το ποιος θα διαβάζει και θα γράφει στο ιστολόγιο μας, καθώς και ποια σχόλια θα εμφανίζονται. 

  • Αλέξανδρος Μόκιας:

    Καθώς καλούμαι να σχολιάσω και μία δεύτερη άποψη επιλέγω τυχαία τη δική σου Γεωργία. Αναφέρεσαι σωστά στη χρήση των ιστολογίων (Blog), καθώς στην ουσία αυτά αποτελούν το διάλογο και τη σωστή επικοινωνία μέσω του διαδικτύου. Τα ιστολόγια γίνονται κάτι σαν τα διαδικτυακά καφενεία όπου πολλοί άνθρωποι μπορούν ελεύθερα να εκφραστούν και να αναλύσουν τον τρόπο σκέψης τους. Με πιο απλά λόγια μέσω των ιστολογίων (Blog) ο διάλογος και η επικοινωνία που γίνεται φυσικά στη ζωή πρόσωπο με πρόσωπο μεταφέρεται διαδικτυακά σε ένα πιο μεγάλο κύκλο ανθρώπων όπου κυριαρχούν διάφορες ιδέες και σκέψεις χωρίς να υπάρχουν κλισέ και ταμπού. Οι χρήστες προσθέτουν και επεξεργάζονται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ανταλλάσσουν απόψεις.

  • ΒΕΡΓΟΥΔΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ:

    Συμφωνώ και εγώ απόλυτα μαζί σας. Τα ιστολόγια μοιάζουν επίσης και με τα προσωπικά ημερολόγια,καθώς τα δεδομένα ταξινομούνται χρονολογικά.

    • Καλλιόπη Μπάκου:

      Συμφωνώ μαζί σας. Στα ιστολόγια συμμετέχουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα όπου ανταλλάσσουν απόψεις.

Πρόσφατα σχόλια