Σχόλια στο ΤΟ BLOG ΜΟΥ!

  • Δώρα Μπατσή:

    Πολύ ωραίο το μπλογκάκι σου, Δέσποινα! Το περιβάλλον είναι πολύ εύχρηστο, οι ετικέτες που χρησιμοποιείς είναι πολύ χρήσιμες για να βρίσκει ο επισκέπτης εύκολα το θέμα που τον ενδιαφέρει. Ίσως θα μπορούσες να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες στο προφίλ σου για να περιγράψεις τον εαυτό σου, αν και είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για νηπιαγωγό που λατρεύει τη δουλειά της! Μπράβο, απέκτησες έναν ακόμη ακόλουθο!

    • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΟΥΚΕΡΗ:

      Ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σου Δώρα! Η αλήθεια είναι πως δεν το χω πολύ με την πληροφορική και το στήσιμο αυτού του blog έγινε μέσα σε σεμινάρια για να εκπαιδευτώ. Όμως έχω αρχίσει και βλέπω την χρησιμότητα και αναγκαιότητα της πληροφορικής μέσα στην εκπαίδευση και προσπαθώ να βελτιωθώ και σε αυτόν τον τομέα!

  • Άννα Φανουργιάκη:

    Συμφωνώ με τη Δώρα ότι είναι πολύ εύχρηστη !.Αναμένω να πάρω πολλές νέες ιδέες από μια δημιουργική και αξιόλογη συνάδελφο σαν εσένα που θα με βοηθήσουν και στο στήσιμο του μπλοκ μου αλλά και στην καθημερινή πρακτική της τάξης.

    • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΟΥΚΕΡΗ:

      Σε ευχαριστώ πρώτα για τα καλά σου λόγια και ύστερα για την συμμετοχή σου. Είναι τυχεροί όσοι συνεργάζονται μαζί σου, γιατί έχουν πολλά να πάρουν και μην ξεχνάς ότι οτιδήποτε είναι ανατροφοδότηση και επανατροφοδότηση!!!

  • Ελένη Καλύβα:

    Συγχαρητήρια Δέσποινα, πολύ ωραίο θέμα και πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη ανάρτηση. Θα συμφωνήσω επίσης ότι είναι πολύ εύχρηστο και διευκολύνει τον χρήστη στην πλοήγηση.