Κοινωνική ιστορία με θέμα: Διαχείριση Θυμού για άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Αυτή τη φορά εύχομαι να κατάφερα να το ανεβάσω επιτυχώς!  :)

  • Κωνσταντίνος Κωτσίδης:

    Πολύ καλή δουλειά Αρετή, ήδη ανέβηκε και στην ομάδα σου, θα μπορούσες να κάνεις Printscreen μόνο τα frame ώστε να φαίνεται μόνο η εικόνα με τα κόμικ και όχι τα εργαλεία. (το λέω γαι την επόμενη φορά).Καλή εβδομάδα!

    • Areti Donou:

      Σας ευχαριστώ πολύ για την ανατροφοδότηση (πάντα είναι ευχάριστη σε όλους μια καλή κουβέντα!) και για τις πολύτιμες "τεχνικές" συμβουλές!

  • Maria B.:

    Συγχαρητήρια, Αρετή! Την ιστορία την έγραψες μόνη σου ή είναι μετάφραση από την Gray (αυτό το it' s ok το συνηθίζει πάντως αυτή...:-)). Η μόνη μου παρατήρηση έχει σχέση με το frame που λες ότι "μπορώ να βγω έξω". Λόγω της κυριολεκτικής κατανόησης στον αυτισμό, το παιδί ίσως αντιληφθεί ότι μπορεί να βγει τρέχοντας στο δρόμο...Καλό είναι να χρησιμοποιηθούν χώροι του μαθητή (π.χ. προαύλιο ή διάδρομος του σχολείου), αν εφαρμοστεί σε πραγματικές συνθήκες! Συγχαρητήρια και πάλι!!!

    • Areti Donou:

      Ευχαριστώ για τα σχόλιά σου Μαρία. Η ιστορία είναι δική μου, την έφτιαξα για να τη χρησιμοποιήσω άμεσα με ένα παιδί του Κέντρου Διημέρευσης στο οποίο εργάζομαι (φυσικά έχω επηρεαστεί από την αμεσότητα και την απλότητα της Carol Gray). Καλή συνέχεια!