Κωνσταντίνος Κωτσίδης

Σύντομη περιγραφή: Δάσκαλος - Διδάκτορας Παν. Κρήτης
Τοποθεσία:
Email επικοινωνίας:

Για μένα

Διδάσκω στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 2003. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα  “Πληροφορική στην Εκπαίδευση» και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα: «Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική. Είμαι διδάκτορας στο ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης και ασχολούμαι ενεργά με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Επικοινωνίας και Πληροφορίας στην ΕξΑΕ. Εργασίες μου έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε πρακτικά ελληνικών και διεθνών συνεδρίων. Εργάστηκα ως Ειδικός Επιστήμονας/Εμπειρογνώμονας με έργο την «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και δειγματικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Είμαι πρεσβευτής T4E, επιμορφωτής β’ επιπέδου στις ΤΠΕ, συμμετέχω σε επιμορφωτικές ημερίδες με αντικείμενο την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Πράξη και υλοποιώ επιμορφωτικά προγράμματα σε συνεργασία με το ΕΔΙΒΕΑ του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

O Τοίχος μου

  • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
   Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
   8ο Θερινό Σχολείο Κάρπαθος 23-29 Ιουνίου 2024 Αναλυτικές πληροφορίες - Αιτήσεις: https://www.edivea.org/sc-2024.html
   • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
    Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
    5ο Διεθνές Συνέδριο "Artificial Intetlligence - elearning - eCreativity Πληροφορίες - Εγγραφές: https://www.edivea.org/conf-2024.html Χωρίς κόστος συμμετοχής για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, νέους ερευνητές, φοιτητές!
    • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
     Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
     Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ειδικότερα το Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α [eLearning Lab], εγκαινιάζει ένα χώρο συνεργασίας της ακαδημαϊκής κοινότητας με γονείς, εκπαιδευτικούς και τη νέα γενιά, σχετικά με τους Κινδύνους και τις Προκλήσεις (ευκαιρίες) του Διαδικτύου στη σύγχρονη εποχή. Σας καλούμε να εγγραφείτε στη νεα μας Ομάδα: «Τα Παιδιά μας και το Διαδίκτυο».
     • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
      Κωνσταντίνος Κωτσίδης δημοσίευσε 1 φωτογραφίες
      www.edivea.org Μπορούν να λάβουν μέρος εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές. Η συμμετοχή είναι δωρεάν!!
      • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
       Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
       4ο Θερινό Σχολείο:«Αξιοποίηση εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση». ΑΝΔΡΟΣ 2-10 Ιουλίου 2018 https://www.edivea.org/

       4ο Θερινό Σχολείο ΤΠΕ & Δημιουργικότητα: "Εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση: "

       www.youtube.com

       Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε., το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α) του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Δίκτυο Καινοτομίας για τη Δημιουργικότητα και τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση διοργανώνουν το...

       • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
        Κωνσταντίνος Κωτσίδης δημοσίευσε 1 φωτογραφίες
        www.edivea.org Ξεκινάμε και φέτος το συναρπαστικό Ταξίδι του «ΟΔΥΣΣΕΑ 2017» με Θέμα: «ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ» Η προσοχή μας θα εστιαστεί στα παιδιά του πολέμου, στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στη χώρα μας. Συμμετέχουν τάξεις από 18 δημοτικά σχολεία: : 1ο Δ.Σχ. Ρεθύμνου, Δ. Σχ. Βίβλου Νάξου, 1/θ Δ.Σχ. Σίκυνου, Λεόντειο Δ.Σχ Ν. Σμύρνης, Δ.Σχ. Ταυρωνίτη Χανιά, 3ο Δ.Σ.Υμηττού, Δ. Σχ. Άδελε (Ρέθυμνο), 4ο Δ. Σχ. Ν. Ψυχικού, 3ο Δ.Σχ. Αγ. Δημητρίου, 6ο Δ.Σχ. Πρεβέζης, Λεόντειο Δ.Σχ Πατησίων, ΔΔΜΝ Σούδας (Χανιά), Δ.Σχ Ολυμπίας, 3ο Δ.Σχ. Κισσάμου, Χανιά, 6/θ Δ. Σχ. Μαυροβουνίου Πέλλα, 3ο Δ.Σχ Αγ. Νικολάου (Λασίθι)
        • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
         Η Μαρία δημιούργησε μια δημοσκόπηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των web2.0 εργαλειών στη διδασκαλία των παιδιών με αυτισμό..Μπορείτε να ψξφίσετε και παράλληλα να πείτε τη γνώση σας στον τοίχο σας ή στον τοίχο της ομάδας της ολομέλειας
         • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
          Καλησπέρα στα μέλη του ESN , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα αρχαιότερα μέλη, ότι πλέον έχουν συνδεθεί και οι συμμετέχοντες του Επιμορφωτικού προγράμματος "Α10: «Η Αξιοποίηση του web 2.0 στο Σύγχρονο Σχολείο" και τους οποίους καλωσορίζουμε.

         Tα Wikis μου

         Δεν υπάρχουν ακόμα Συνεργατικά Έγγραφα(Wikis)

         Φίλοι

         Οι Δημοσκοπήσεις μου

         Πείτε στον Κωνσταντίνος Κωτσίδης τη γνώμη σας!

         Δεν υπάρχουν Δημοσκοπήσεις του Κωνσταντίνος Κωτσίδης ακόμα.