Ντουμάνης Ιωσήφ

Σύντομη περιγραφή: Μηχανικός Πωλήσεων Ηλεκτροτεχνικών Προϊόντων, Έργων και Υπηρεσιών, Εθελοντής Εκπαιδευτής Α'Βοηθειών

Για μένα

Από το 1998 εργάζομαι σε πολυεθνικές εταιρείες και έχω περάσει από διαφορετικούς ρόλους, όπως Μηχανικός Μελετών, Διαχειριστης Έργων, Μηχανικός Πωλήσεων. Κοινός παρανομαστής σε κάθε ρόλο είναι η αλληλεπίδραση με συναδέλφους και πελάτες. Με αφορμή την πρόταση συναδέλφου πριν από τέσσερα χρόνια πραγματοποίησα την πρώτη εκπαίδευση για πελάτες της εταιρείας μας και έκτοτε αναζητώ διαρκώς τρόπους για να βελτιώνομαι σαν εκπαιδευτής με στόχο να συνεισφέρω σε μια κατά το δυνατό αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία για τους συμμετέχοντες. 

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι κυρίως με τον εθελοντισμό. Μετά από πολύχρονη συμμετοχή στο κίνημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεχίζω να είμαι ενεργός μέσα από άλλους επιστημονικούς και μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς (Ε.Ε.ΚΑ.Α. και ΚΑΡΠΑ) οργανώνοντας και υλοποιώντας, δια ζώσης και εξ' αποστάσεως  εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών για πολίτες και για Επαγγελματίες Υγείας.

Χαίρομαι να μαθαίνω και να βελτιώνομαι, παθιάζομαι να εφαρμόζω στην πράξη με επιτυχία τις νέες γνώσεις που αποκτώ και ενθουσιάζομαι όταν καταφέρνω να μοιραστώ αποτελεσματικά τις γνώσεις αυτές και με άλλους.

O Τοίχος μου

  • Ντουμάνης Ιωσήφ
   Ντουμάνης Ιωσήφ
   Έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν μαγνητοσκοπημένο εκπαιδευτικό υλικό για το οποίο στην συνέχεια (σε δεύτερο χρόνο) χρειάστηκε να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο. Πρώτη φορά κλήθηκα να απαντήσω σε ερωτήσεις κατά την διάρκεια μιας μαγνητοσκοπημένης εκπαίδευσης. Η πρωτοτυπία αυτή σε συνδυασμό με την σύντομη διάρκεια μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή.

  Τα Αρχεία μου

  Δεν υπάρχουν αρχεία.

  Tα Blogs μου

  Δεν υπάρχουν αναρτήσεις

  Tα Wikis μου

  Δεν υπάρχουν ακόμα Συνεργατικά Έγγραφα(Wikis)

  Οι Ομάδες μου

  Δεν υπάρχουν ομάδες

  Φίλοι

  Οι Δημοσκοπήσεις μου

  Πείτε στον Ντουμάνης Ιωσήφ τη γνώμη σας!

  Δεν υπάρχουν Δημοσκοπήσεις του Ντουμάνης Ιωσήφ ακόμα.