Σχόλια στο Ενημέρωση Κατάστασης από τον Σεραφείμ Δημαράς

Σεραφείμ Δημαράς
Καλημέρα, έχω την αίσθηση ότι ίσως δεν έχουμε editing rights ώστε να ανεβάσουμε posts στο padlet για τις δραστηριότητες 2.3. και 2.4. Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια δοκιμή και να μας ενημερώσει.
  • ΣΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ:

    Καλησπέρα Σεραφείμ και καλά Χριστούγεννα.
    1. Κάνε εγγραφή στο padlet
    2. Πάτα το κίτρινο κουμπί (συμμετοχή σε padlet) εκεί κάνεις copy το url από αυτό που ανέβασε ο καθηγητής
    3. Εκεί εμφανίζεται το +
    4. για καλό και για κακό ανέβασε το νέο url στο LSN.

    • Σεραφείμ Δημαράς:

      Καλημέρα Σάκη, σ'ευχαριστώ που το κοίταξες και καλά Χριστούγεννα και σε σένα. Τη λύση που προτείνεις, την είχα ήδη βρει, αλλά νομίζω ότι με αυτό το τρόπο δημιουργείς ένα νέο padlet και δεν κάνεις ανάρτηση στο χώρο της δραστηριότητας του edivea. Είδα και το link που παράθεσες και το padlet σου είναι σε νέο δικό σου λογαριασμό. Εάν το έχω αντιληφθεί σωστά πρέπει ο δημιουργός του padlet να μπει, να κάνει δημόσιο το privacy και στην επιλογή Those with access να βάλει όχι μόνο Can read, αλλά Can write

      • ΣΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ:

        Σωστό αυτό αλλά έτσι θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει και την εκφώνηση, άρα το πλησιέστερο σε αυτό που ζητάει είναι να φτιάξεις ένα αντίγραφο του αρχικού σε δικό σου λογαριασμό και να το ανεβάσεις (υποθέτω). Αν δεν αρέσει στον καθηγητή, νομίζω θα μας το πει. Και πάλι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχουμε.