Σχόλια στο Loic Lemeur : «Τα παραδοσιακά μέσα μεταδίδουν μηνύματα. Τα ιστολόγια προκαλούν συζητήσεις»

  • Σόνια - ΣΩΤΗΡΙΑ:

    Χριστίνα πράγματι δεν μένουμε πια ικανοποιημένοι μόνο από την απλή αναμετάδοση των γεγονότων μέσω των παραδοσιακών μέσων (ραδιόφωνο, τηλεόραση, τύπος) για το λόγο αυτό όλα τα παραδοσιακά μέσα αντιλήφθηκαν το πρόβλημα και λειτουργούν σε σύγχρονη ηλεκτρονική μορφή η οποία συνεχώς αναβαθμίζεται

    • ΝΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:

      Έχεις δίκιο! Και θεωρώ ότι απόδειξη είναι το γεγονός ότι υπάρχει ενεργή συμμετοχή σε όλων των ειδών τις εκπομπές (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές...).

  • Λίνα Παθήτη:

    Είναι μεγάλο κέρδος πραγματικά να μπορείς να σχολιάσεις μια είδηση και να διαβάσεις τις απόψεις πολλών άλλων σχετικά με αυτό. Έτσι υπάρχει και ένας "έλεγχος" του κάθετι που δημοσιεύεται. Δεν λείπουν , βέβαια, και οι διάφοροι τρόποι εξαπάτησης των ναναγνωστών με τα γνωστά ψεύτικα προφίλ αυτών που σχολιάζουν με συγκεκριμένους κάθε φορά στόχους. Θα πρέπει πάντα ο αναγνώστης να είναι επιφυλακτικός , να διαβάζει όσα περισσότερα σχόλια μπορεί και να διατηρεί πάντα ένα ερωτηματικό για όλα όσα δημοσιεύονται.

    • ΝΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:

      Κι εδώ Λίνα έχω να πω ότι αυτός είναι κανονικά ο ρόλος του σχολείου. Να καταστήσει τον άνθρωπο ικανό να κρίνει και να αποφασίζει λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι κάποιες πληροφορίες αποσκοπούν αλλού και ίσως έχουν προπαγανδιστικό περιεχόμενο.

      • Maria B.:

        Η τελευταία παρατήρησή σου με κάνει να σκεφτώ ότι ίσως σε μικρές ηλικίες η χρήση του web 2.0 θα πρέπει να έχει ένα πιο δομημένο χαρακτήρα και θα πρέπει πάντα να προηγείται η εκπαίδευση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο...

  • Ευγενία Χριστοπούλου:

    Συμφωνώ απόλυτα με το γεγονός ότι στην εποχή που ζούμε, λόγω και της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας, δεν αρκούμαστε μόνο στην ενημέρωση που μας παρέχουν τα παραδοσιακά μέσα. Γι' αυτό το λόγο τα τελευταία χρόνια, τα blog, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κλπ, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, λόγω αυτών των λειτουργικών δυνατοτήτων που προσφέρουν.