Ο τοίχος του Master E-Learning 2017

  • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
   Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
   8ο Θερινό Σχολείο Κάρπαθος 23-29 Ιουνίου 2024 Αναλυτικές πληροφορίες - Αιτήσεις: https://www.edivea.org/sc-2024.html
   • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
    Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
    8ο Θερινό Σχολείο Κάρπαθος 23-29 Ιουνίου 2024 Αναλυτικές πληροφορίες - Αιτήσεις: https://www.edivea.org/sc-2024.html
    • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
     Κωνσταντίνος Κωτσίδης διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
     5ο Διεθνές Συνέδριο "Artificial Intetlligence - elearning - eCreativity Πληροφορίες - Εγγραφές: https://www.edivea.org/conf-2024.html Χωρίς κόστος συμμετοχής για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, νέους ερευνητές, φοιτητές!
     • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
      Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ορκωμοσία των μεταπτυχιακών φοιτητών που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους, θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 19.00 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, Αμφιθέατρο Δ7.
      • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
       ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α] ANOIXTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στον 2ο διαδικτυακό κύκλο συζήτησης με θέμα η «Τεχνητή Νοημοσύνη: Παιδαγωγική Αξιοποίηση [I]. Η αξιοποίηση του Chat GPT στην τάξη», το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.00. Εισηγητής: Παναγιώτης Αναστασιάδης, καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης * Η συζήτηση είναι ανοιχτή στην κοινότητα καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο. * Μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο από την σελίδα του Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α στο Facebook: https://www.facebook.com/PTDElab * Αναλυτικές Πληροφορίες: https://www.edivea.org/artificialintelligence.html
       • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Το Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε μια πρώτη πιλοτική έρευνα που πραγματοποιεί, σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη στην καθημερινότητα σας. Θα μας βοηθήσει προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα την πρώτη μας διαδικτυακή συζήτηση, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 https://www.edivea.org/20231.html Στην διάθεση σας είναι 6 ερωτήσεις και η συμπλήρωσή τους διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά. Τις ερωτήσεις θα τις βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://kahoot.it/challenge/04333975... Σημαντική επισήμανση: Αυτή η έρευνα είναι ανώνυμη και η διεύθυνση IP δεν ανιχνεύεται. Δεν χρειάζεται να εισάγετε το όνομά σας ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που αφορά προσωπικά δεδομένα. Το μόνο που θα σας ζητηθεί είναι να εισάγεται ένα nickname (ψευδώνυμο), ως εκ τούτου μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε αλφαριθμητικό ψευδώνυμο επιθυμείτε. Αν θεωρείτε χρήσιμη αυτή την πρωτοβουλία σας καλούμε να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο στο δίκτυό σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
        • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
         Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικός τεχνολόγος (Πλήρους Απασχόλησης) Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προκηρύσσει μια θέση Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου πλήρους απασχόλησης με έδρα την Πάφο.
         • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ δημοσίευσε 1 φωτογραφίες
          Ορκωμοσία Μεταπτυχιακών Φοιτητών ΠΜΣ 2017,2018,2019! Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 19.30, Πλατεία Μικρασιατών.
          • Maria Prentaki
           Maria Prentaki δημοσίευσε 1 αντικείμενα
           Η Διεύθυνση Ψηφιακών Ικανοτήτων της ΕΔΥΤΕ σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την ΕΔΥΤΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης Πρωτοβουλίας που ξεκινά με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των γυναικών για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας. Για την παρακολούθηση της πρώτης εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα διαδικτυακά, Τρίτη 29/03/2022 ώρα 18.00, θα βρείτε συνημμένα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα διεξαχθεί διαδικτυακά.