Ο τοίχος του Master E-Learning 2017

    • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
      Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ορκωμοσία των μεταπτυχιακών φοιτητών που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους, θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 19.00 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, Αμφιθέατρο Δ7.
      • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α] ANOIXTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στον 2ο διαδικτυακό κύκλο συζήτησης με θέμα η «Τεχνητή Νοημοσύνη: Παιδαγωγική Αξιοποίηση [I]. Η αξιοποίηση του Chat GPT στην τάξη», το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.00. Εισηγητής: Παναγιώτης Αναστασιάδης, καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης * Η συζήτηση είναι ανοιχτή στην κοινότητα καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο. * Μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο από την σελίδα του Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α στο Facebook: https://www.facebook.com/PTDElab * Αναλυτικές Πληροφορίες: https://www.edivea.org/artificialintelligence.html
        • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Το Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε μια πρώτη πιλοτική έρευνα που πραγματοποιεί, σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη στην καθημερινότητα σας. Θα μας βοηθήσει προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα την πρώτη μας διαδικτυακή συζήτηση, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 https://www.edivea.org/20231.html Στην διάθεση σας είναι 6 ερωτήσεις και η συμπλήρωσή τους διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά. Τις ερωτήσεις θα τις βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://kahoot.it/challenge/04333975... Σημαντική επισήμανση: Αυτή η έρευνα είναι ανώνυμη και η διεύθυνση IP δεν ανιχνεύεται. Δεν χρειάζεται να εισάγετε το όνομά σας ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που αφορά προσωπικά δεδομένα. Το μόνο που θα σας ζητηθεί είναι να εισάγεται ένα nickname (ψευδώνυμο), ως εκ τούτου μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε αλφαριθμητικό ψευδώνυμο επιθυμείτε. Αν θεωρείτε χρήσιμη αυτή την πρωτοβουλία σας καλούμε να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο στο δίκτυό σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
          • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ διαμοιράστηκε έναν υπερσύνδεσμο
            Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικός τεχνολόγος (Πλήρους Απασχόλησης) Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προκηρύσσει μια θέση Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου πλήρους απασχόλησης με έδρα την Πάφο.
            • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ δημοσίευσε 1 φωτογραφίες
              Ορκωμοσία Μεταπτυχιακών Φοιτητών ΠΜΣ 2017,2018,2019! Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 19.30, Πλατεία Μικρασιατών.
              • Maria Prentaki
                Maria Prentaki δημοσίευσε 1 αντικείμενα
                Η Διεύθυνση Ψηφιακών Ικανοτήτων της ΕΔΥΤΕ σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την ΕΔΥΤΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης Πρωτοβουλίας που ξεκινά με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των γυναικών για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας. Για την παρακολούθηση της πρώτης εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα διαδικτυακά, Τρίτη 29/03/2022 ώρα 18.00, θα βρείτε συνημμένα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα διεξαχθεί διαδικτυακά.
                • Κωνσταντίνος Κωτσίδης
                  Κωνσταντίνος Κωτσίδης δημοσίευσε 1 αντικείμενα
                  Στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου καλούμε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας που το επιθυμούν να υποβάλουν την εργασία τους. Min 10 σελίδες / Max 20 σελίδες (συμπεριλαμβάνεται η βιβλιογραφία/πίνακες/διαγράμματα κλπ) * Για όσους δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα η εργασία τους προτείνεται να είναι η σύνοψη της Διπλωματικής τους Εργασίας *Για όλους όσους έχουν ήδη υποβάλει την διπλωματική τους ως εργασία σε προηγούμενα συνέδρια, μπορούν αν το επιθυμούν να υποβάλουν νέα εργασία με θέμα σχετικά με το αντικείμενο του συνεδρίου. Σημαντικές Ημερομηνίες Προθεσμία Υποβολής Εργασίας: 14/3/2022 Ενημέρωση σε συγγραφείς από τις επιτροπές κρίσης: 11/4/2022 Προθεσμία Υποβολής τελικής εργασίας 1/5/2022 Ημερομηνίες διεξαγωγής Συνεδρίου: 3-5/6 2022 Αναλυτικές πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο Με εκτίμηση Καθηγητής Αναστασιάδης Παναγιώτης Διευθυντής ΠΜΣ
                  • Καρβούνης Λάμπρος
                    Καρβούνης Λάμπρος δημοσίευσε 1 αντικείμενα
                    Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι σας χαιρετούμε. Το ΕΔΙΒΕΑ του ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης προτίθεται να κάνει ανάλυση, επεξεργασία και παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων του Προγράμματος ΟΔΥΣΣΕΑΣ για το έτος 2017. Για το λόγο αυτά αναζητά εθελοντές ερευνητές να ασχοληθούν με την ανάλυση την επεξεργασία και την παρουσίαση τόσο των ποσοτικών όσο και των ποιοτικών δεδομένων του ΟΔΥΣΣΕΑ 2017. Η όλη διαδικασία θα γίνει από 7 Ιουνίου 2021 έως 7 Ιουλίου 2021. Απευθυνόμαστε σε ομάδες απόφοιτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής - Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με την χρήση των ΤΠΕ (e-learning)» λόγω της εμπειρίας σας στην ανάλυση, επεξεργασία και παρουσίαση των συγκεκριμένων ερευνητικών δεδομένων. Όσοι επιθυμούν εθελοντικά να συμμετάσχουν στην ανάλυση, επεξεργασία και παρουσίαση των συγκεκριμένων ερευνητικών δεδομένων παρακαλώ να το δηλώσουν μέχρι τις 2 Ιουνίου 2021 στέλνοντας την συνημμένη φόρμα συμπληρωμένη στο e-mail lkarvunis@uoc.gr .
                    • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ δημοσίευσε 1 φωτογραφίες
                      Αναλυτικές Πληροφορίες: www.edivea.org